Kini dipasaran...

Panduan Mohon & Lulus

Wakil Penjual Stesen Minyak

Segala Persoalan Anda Terjawab Di Sini. 

Sebuah Panduan Yang Telah Disusun Rapi Untuk Mereka Yang Ingin

Menceburi Bidang Peruncitan Stesen Minyak
















      Adakah ini diri anda dipejabat?                                  Tapi yang sebenarnya ini?

"Stres" dan "Bosan" dengan kerja adalah masalah yang dihadapi oleh semua lapisan masyarakat. Semuanya tersepit dan tidak mampu untuk berbuat apa-apa.

Dalam banyak-banyak faktor "STRES" di bawah, ada tak yang
anda sedang alami?

bullet2.pngKerja sudah bertahun-tahun tapi gaji naik sikit sahaja

bullet2.pngPenat buat kerja tapi orang lain yang dapat nama.

bullet2.pngTiada insentif dan penghargaan dari majikan, kecewa terhadap suasana kerja.

bullet2.pngKonflik yang tiada penghujung sesama rakan dan majikan.

bullet2.pngKerja yang menjemukan dan berulang-ulang. Terlalu banyak kerja dan kurang masa

bullet2.pngPengurusan yang teruk. Budaya menyalahkan pekerja. Majikan hanya pentingkan diri sendiri. Tidak pernah meletakkan diri mereka ditempat pekerja.

bullet2.pngSukar naik pangkat kerana banyak politik di pejabat.

bullet2.pngWaktu kerja yang panjang sehingga tiada waktu untuk rehat dan untuk keluarga.

bullet2.pngPolisi syarikat ditukarkan sesuka hati tanpa mendapat persetujuan pekerja seperti tuntutan alaun dan sebagainya.

"Betul lah, memang saya sedang alami 

semua ini..."

Kesudahannya...

 
Makin hari anda makin tertekan

Pada awalnya, satu, dua faktor sahaja yang buat anda geram. Tapi sekarang semuanya sudah serba tidak kena. Itu tidak kena, ini tidak kena. Manis bekerja pun sudah tiada. Apatah lagi bila segala usaha dan komitmen yang anda berikan langsung tidak dihargai. 

Kalau tukar kerja pun belum tentu situasi akan berubah

Entah-entah lagi teruk. Kalau terus bekerja di sini, hati pula dah tawar. Setiap hari Isnin, anda rasa berat dan malas untuk pergi kerja. Tiba sahaja hari Jumaat, anda terus gembira sebab esoknya cuti. Sedar atau tidak, itu adalah petanda yang jelas bahawa anda perlukan kerjaya baru.

"Arrgggghhhh... Apa aku nak buat nih....!"


Sesuatu Harus Dilakukan...

Jangan risau, ada penyelasaian untuk masalah anda.
Sekarang apa yang anda perlu buat adalah..
.

Pecat Bos Anda !

"Biar betul...?"

Ya Betul... Tunggu Apa Lagi? 

Mulakan Perniagaan Anda Sendiri 

&

Bebaskan Diri Anda Untuk Selama-lamanya...!!!

Buat Apa Kerja Teruk-Teruk 

Tapi Hasilnya Milik Orang Lain...


Apa kata anda ceburi bidang perniagaan...

"Berniaga? Hmmm...macam menarik, 

tapi tak retilah...

Aku dah bertahun-tahun kerja, 

lepas tu terus nak berniaga? 

Ishhh takut aku...

Lagipun nak berniaga apa?"

Apa pendapat anda jika di luar sana ada sebuah perniagaan yang:

Selamat, Menguntungkan dan Terjamin...

"Bisnes apa?"

Wakil Penjual Stesen Minyak

"Ooo... Ye tak ye jugak. Cuba story skit..."

Tahu tak?

Perniagaan Wakil Penjual Stesen Minyak adalah di antara perniagaan yang rendah modal permulaannya berbanding perniagaan lain.

accent.jpgFrancais Pemakanan - RM400k -4juta

accent.jpgFrancais Pakaian & Uniform - RM230k-350k

accent.jpgFrancais Kedai Runcit - RM200k-400k++

accent.jpgFrancais Kedai Cermin Mata - RM500k++

accent.jpgFrancais Kedai Kain - RM400k

accent.jpgFrancais Salon Kecantikan - RM100k-500k

accent.jpgFrancais Tadika - RM350k

accent.jpgFrancais Pusat Sukan - RM400k-600k

Semuanya tinggikan? Nak tahu berapa modal minimum untuk Wakil Penjual Stesen Minyak? RM250k-280k sahaja. Rendahkan?

"Wow... Agak rendah tu..."

Nak tahu apa yang menarik?

Kadar kunjungan pelanggan ke stesen minyak adalah di antara yang tertinggi berbanding semua industri di atas. Oleh itu kadar pulangan juga adalah antara yang tertinggi.

Tambah lagi, ia bukan francais tetapi ia adalah sebuah perniagaan rakan kongsi. Oleh itu sebagai rakan niaga anda maka sudah tentu anda akan dijaga dan dipelihara untuk memastikan anda berjaya.

Anda akan terus menjual produk yang terbukti laku, menggunakan sistem yang terbukti berkesan, mempunyai rakan kongsi yang bertaraf antarabangsa, mendapat latihan dan bimbingan daripada pakar dan berada di dalam industri yang baik.

Tahu tak mengikut statistik, setiap Wakil Penjual baru mampu mendapat balik modal dalam masa 1 tahun 6 bulan sahaja beroperasi...Selepas itu 100% keuntungan. Ya memang cepat. 

Ada lagi yang lebih menarik...

Setiap Wakil Penjual berpeluang untuk dinaik taraf ke Stesen "Million Liter" iaitu stesen minyak yang besar di jalanraya-jalanyara utama. Keuntungan pada peringkat ini sangat-sangat besar dan luar biasa...!!!

"Wah, best giler.... tak pernah tahu pulak jadi

dealer stesen minyak ini macam ni..."

Dan yang paling BEST...!!!

Hidup anda akan bebas...Akhirnya... Setelah penat lelah 2-3 tahun beroperasi iaitu membina "work force" anda yang baik. Maka pada saat itu anda sudah tidak perlu pening-pening kepala lagi, tidak perlu stres lagi, tidak perlu rasa malas nak bekerja lagi kerana anda sudah memiliki sebuah perniagaan dan kehidupan idaman bagi setiap individu iaitu Kebebasan + "Financial Freedom".

Nak kehidupan sebegini?

"Ya saya nak... 

Tolong bagi tahu saya apa yang harus saya buat 

sekarang ini?"

Tiada yang datang bergolek dan tiada kejayaan sebelum kepayahan. Sekarang anda perlu mohon dan lalui proses permohonan Wakil Penjual Stesen Minyak. 

Di sini akan bermula segala cabaran dan dugaan yang amat sengit dan perit.

"Hah... Susah sangat ke?"

Ya! Memang susah kerana ramai yang gagal. Faktor kegagalan ini bukanlah sebab mereka tidak bagus. Tetapi adalah disebabkan tiada pendedahan dan tiada tempat rujukan lantas tiada persediaan yang dapat dilakukan.

Setiap peringkat pemilihan adalah kritikal kerana jika anda gagal sesuatu peringkat yang maka anda tidak akan dipanggil ke peringkat ke seterusnya. 

Mengikut statistik daripada ribuan yang memohon untuk pada seitap pembukaan hanya 10-12 sahaja yang LULUS setiap bulan setelah penapisan dan ada yang lebih rendah daripada itu.

 

Hah... Biar betul...?

Ya! Oleh itu...


Memperkenalkan ebook...

Panduan Mohon & Lulus

Wakil Penjual Stesen Minyak

Dapatkan Tips dan Rahsia Dari Mereka yang sudah Berjaya.


Ebook ini akan membincangkan:

Jenis-jenis Wakil Penjual yang ada

Panduan pemilihan syarikat minyak

Cara untuk memohon

Cara mengisi borang permohonan yang betul

Penerangan dan tips LULUS untuk setiap peringkat pemilihan

Latihan dan persediaan


Apa yang anda akan manfaat daripada ebook ini adalah:

accent.jpgAkan membantu anda sepanjang proses dan peringkat pemilihan.

accent.jpgAkan membuka minda anda seluas-luasnya untuk menjawab soalan-soalan mereka.

accent.jpgAkan merangsang fikiran anda supaya lebih kreatif dan "Business Minded".

accent.jpgAkan mendapat penerangan secara terperinci berkenaan apa yang mereka inginkan dari setiap pemohon.

accent.jpgAkan mendapat pelbagai info dari "True Story" yang lepas.

accent.jpgAkan berlapang dada sepanjang proses pemilihan kerana anda sudah tahu apa nak buat.

accent.jpgAkan tahu apa kelebihan anda dan apa kelemahan anda supaya anda boleh buat latihan dengan serta-merta.

"Wah, banyaknya manfaat...

So berapa yang perlu saya labur untuk masa 

depan saya ini?

 

Saya nak ubah kehidupan saya sekarang!"

 

 

Ok jom "straight to the point", harganya adalah...

RM 499

bukan,

RM 399

bukan,

RM 249

Masih mahal? Ok, saya turunkan lagi harganya,

Jumlah yang anda perlu labur untuk ilmu ini adalah:

RM 100

Tunggu! Kami sedang tawarkan HARGA PROMOSI...

RM 50 Bonus Percuma 

"Amalan Untuk Murah Rezeki"

Harga akan dinaikkan ke harga penuh bila-bila masa. Dapatkan sekarang...!

Sila isi borang di bawah ini untuk review Free Sample ebook ini



Sekian saja dari saya,


Johan

Penulis

0193852553

P.S: Jangan biarkan diri anda terus terseksa semata-mata kerana tidak mahu melabur demi masa depan anda sendiri. Apalah sangat yang ada pada harga ebook ini jika kelak anda sudah Bebas dan mempunyai pendapatan sebanyak RM50,000++ sebulan…

Buat pilihan yang bijak... Labur untuk masa depan anda

SEKARANG !

Klik di sini untuk order !


(c) 2014 www.stesenminyak.com - All Rights Reserved